Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem. Bij Flesled retourneer je gemakkelijk binnen 14 dagen na ontvangst van je product. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Retourneer gemakkelijk in vier stappen:

  1. Meld je retour aan via het online retourformulier onderaan op deze pagina
  2. Je ontvangt van ons het retouradres en een retournummer per mail
  3. Verpak het product stevig en verzend deze
  4. Zodra de retourzending door ons is ontvangen, betalen wij jou terug

De Flesled is een gebruikersproduct. Zodra de seal van de batterij verwijderd is of de plaklaag van de sticker gebruikt is, kunnen wij het product niet retour nemen. Heb je nog vragen over het retourneren? Zie dan de veelgestelde vragen hieronder of neem contact op met ons.

Flesled Logo

Gebruik een stevige verpakking, het liefst de originele. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken.

Zodra we je retourzending ontvangen hebben, betalen we jou binnen 10 werkdagen terug. Hoe snel het geld op jouw rekening staat, hangt af van de betaalmethode. Mocht je binnen 20 werkdagen het geld nog niet op de rekening hebben, neem dan contact op met ons.

Je kunt binnen 14 dagen nadat je het product ontvangen heeft een retour aanmelden. Dit doe je gemakkelijk via ons online retourformulier onderaan deze pagina. Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk om jouw product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen. De Flesled is een gebruikersproduct. Zodra de seal van de batterij verwijderd is of de plaklaag van de sticker gebruikt is, kunnen wij het product niet retour nemen.

Retourformulier